domingo, 22 de mayo de 2011

tecnologia i atur

L'avenç tecnològic obligarà aviat a reduir un altra vagada les plantilles de les empreses.Per altra banda, l'ús intel·ligent i en benefici de tots de les noves tecnologies faria possible que els ciutadans poguessin tenir un nivell de vida més digne , i a més , implicaria un canvi de mentalitat per aconseguir sortir d'aquesta societat salarial en la qual quasi tot es fa per diners.

La tecnologia ens ofereix la possibilitat d'alliberar-nos de les càrregues del treball i recuperar temps per nosaltres , un temps per a dedicar a allò que ens faci més feliços.
Aquest és el moment d'aprofitar la tecnologia , no per acumular riqueses sinó simplement per a viure millor.

1 comentario:

  1. En definir l'expansió del procés de transformació tecnològic com exponencial, seguint a Negroponte, vivim en un món que s'ha tornat digital. Encara més, vivim un canvi revolucionari similar al de la revolució industrial, en la mesura que indueix ruptures en la base material de l'economia, la societat i la cultura. Constitueixen transformacions que per totes les dimensions de l'activitat humana però " no como una fuente exógena de impacto, sino como el palo con el que está tejida esa actividad " (Castells, 1997).

    ResponderEliminar